Продавець "AfrikanParrot" - Пропонує: папуги, клітини, вольєри, ігрові присади і т.д! розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
568 відгуків
+380 (67) 501-57-10
"Afrikan Parrot" - Все для папуг. Продаж - Папуги, Клітки, Вольєри, Корми для папуг.
Кошик

Ара Макао або Скарлета (КРАСНИЙ АРА). Ручний птенець.

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Під замовлення
clockВідправка з 08 серпня 2024
Ара Макао або Скарлета (КРАСНИЙ АРА). Ручний птенець.
Ара Макао або Скарлета (КРАСНИЙ АРА). Ручний птенець.Під замовлення
Ціну уточнюйте
+380 (67) 501-57-10
0663727802Ирина
+380 (67) 501-57-10
0663727802 Ирина

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ара РУЧНИЙ ПТЕНТЕЦ (ДОКОРМІШ)

Опис.

Основний колір оперення ар — червоний; позбавлені пір'я вуздечки та щоки — біловатого кольору з ледь видимими світло-червоними пір'ям, витягнутими в лінію; трапляються птахи з жовтуватими кінчиками пір'я на задній стороні голови; головні (основні) й бічні крите пір'я крила — жовте із зеленими кінчиками. Згин крила, махові та крайнє кермове пір'я, верхні та нижні пір'я хвоста, що криє, — синього кольору. Надклювач — палево-жовтого кольору з темною вершиною і трикутною плямою в нижньому кутку основи надклюв'я; підклюття чорного кольору. Ноги — темно-сірі. Райдужка ока — жовтувата.


Молоді птахи  ара мають укорочений хвіст; нижня щелепа світліша, райдужна оболонка ока коричневого кольору. Довжина — 85 см (33,5 дюйма).


посилення.

Схід Панами, на півночі перетинає Центральну Америку та з північно-сходу Колумбії через долину Магдалени східних Анд поширюється на схід Колумбії, Венесуели, Гайани, Суринама, Французької Гвіани та південно перетинає Модуль, Перу, Бразилію в штаті Мату Гросу та Санта-Круз уболівії. 

 Місце розташування.

Дощові ліси, відкриті лісовисті місцевості та лісові савани в тропічній області на висоті 1000 м (3,300 футів) над рівнем моря. У Центральній Америці також населяє посушливі долини (низини) і горбисті території Тихого узбережжя того ж ступеня, що й лісові регіони з колючою рослинністю й окультурені ландшафти з домішками лісу.

Статус.

Червоний ара досить міцний на території первинних лісів, проте все ж не такий, як синьо-жовтий ара (Ara ararauna). На цей час зник із більшості місць свого існування, особливо в Центральній Америці. Основні причини такого положення: погіршення екології, зловлення птахів для продажу і, нарешті, полювання.

Образ жизни.

Червоні ара зазвичай живуть парами, сімейними кланами або невеликими стайками — до 30 птахів. Особливо помітні птахи під час польоту, який супроводжується пронизливими криками. Часто спостерігаються великі скупчення червоних ара на кормових деревах і глинистих відмелях, на останніх іноді накопичується до 100 і більше птахів; пари легко з'єднуються в межах однієї групи. Папуги часто об'єднуються на годівниці або відмелях із синьо-жовтими (Ara ararauna) і зеленукрилими ара (Ara chloropteri). Червоні ара — дуже обережні птахи, які перебувають в очікуванні доти, поки не вбідяться, що поблизу немає хижаків. У лісі червоних ара виявити дуже складно. Це вдається, головно, по залишках кормів, що падають під час трапези птахів. У разі небезпеки ара видають гучні крики, що схожі швидше на віск. Приблизно оселі людини дуже страшні; регулярно — вранці та ввечері літають від місць свого ночівлі до місць годівлі. Поліпшують швидко та прямої лінії. Змахи крил регулярні, потужні. Крик являє собою щось типу ррааа-аар або каркання.

Природний корм.

Різноманітні стиглі та недозрілі плоди, манго, горіхи — бразильські, різних видів пальм, насіння, ягоди, квіти (соцвіття) та пагони дерев; також до їхнього щоденного раціону можуть входити комахи та їхні личинки. Червоні ара щодня літають на річкові чисті відмелі, де загладжують ґрунт, багату мінеральними солями, для нейтралізації токсинів, що містяться в не стиглих плодах.

Розміщення.

Сезон розмноження в Південній Америці та Панамі доводиться між жовтнем і мартом; у Центральній Америці — з лютого по траві. Гнізда зброюють як на живих, так і на мертвих деревах і пальмах. Деякі гнізда використовуються з року в рік. У багатьох галузях червоні ара щороку не розмножуються. Низьке відтворення зумовлене тим, що багато яєць і пташенят стають здобиччю хижаків, стихійних лих, хвороб або випадають із гнізда. У гнізді зазвичай 1-2 яйця, розміром 47,0х33,9 мм (1,85х1,33 дюйма). Інкубаційний період триває 26-28 днів; період вигодовування пташенят становить 90-100 днів. Молоді птахи, ймовірно, залишаються з батьками ще деякий час після вильоту з гнізда.

Вміст у полоні.

Червоний ара — досить галасливий птах, що має живий темперамент, допитливий. Дуже скоро починає довіряти людині, що доглядає за ним. Птах необхідно постійно забезпечувати товстими гілками або пнями дерев — поряд із дослідною діяльністю папуг, це дає змогу рівномірно сточувати кігті та дзьоб птахів і перешкоджає надмірному їх розростанню (впростому, це справедливо для всіх різновидів папуг, навіть для найменших д'ятлових і хвилястих папуг). Червоний ара — досить витривалий птах. Можна утримувати з іншими видами ара, за винятком періоду розмноження. Під час сезону розмноження можна містити червоного ара разом з іншими папугами, меншими за розміром. Влітку дуже любить купатися або мокнути під дрібним дощиком (природним або штучним).

Поміщення.

Авіарій — велика вольєра для птахів, побудована в приміщенні або просто неба. Ідеальна зовнішня вольєра для цього типу — 8х3х2хм (24х9х6хфутів) з прилеглою до неї внутрішньою картою — 3х2х2 м (9х6х6 футів). Для будівництва вольєри або клітини необхідні металеві конструкції з дуже міцною та міцною сіткою. Мінімальна температура вмісту червоних ара становить 10 °C (50 F). Гніздовий ящик має бути виготовлений із товстої та міцної деревини, розміром 55х70х100 см (20х28х40 дюймів) з вхідним отвором 22 см (9 дюймів) у діаметрі. Взимку також необхідно забезпечити птахів гніздовим ящиком.


Папуга дають різні види фруктів і овочів — груші, яблука, сливи, банани, огірки, морква, плоди глоду та шипшини; невелику кількість волоських горіхів, горішків кедроподібної сосни (неправильна назва — кедр), арахісу та бразильського горіха; суміш насіння соняшнику, сафлору, конопель, пшениці, вівса, канаречного насіння та різних сортів проса. Влітку й особливо взимку необхідно давати птицям пророщене зерно; траву яскочки, кульбаби тощо. Необхідно регулярно надавати птицям і добавкам мінеральних речовин. Як ласощі використовують каші.


Розміщення в полоні.

Зараз червоний ара регулярно розмножується в полоні за наявності достатніх площ і виконання всіх необхідних умов, його розведення не становить особливих труднощів. Сезон розмноження починається у квітні — папуги стають агресивними та можуть навіть нападати на людини, що доглядає за ними. У коморі від 1 до 3 яєць. Досить часто частина яєць може бути неоплідною. Період інкубації становить 25-27 днів, період вигодовування — 12 тижнів. Заглядати в гніздовий ящик можна лише для контролю, та й то зрідка, інакше збудження батьки можуть знищити яйця або пташенят. Молодня залишається разом із батьками згодом після вильоту з гнізда. Гніздовий ящик має бути розташований у такий спосіб, щоб його можна було перевіряти, не заходячи водночас у вольеру (картку) з птахами. У регіонах із холодним кліматом розмноження червоного ара відбувається успішніше в закритій (внутрішній) клітині, ніж у зовнішній вольєрі.

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner